Haber

Bosna Hersekli Tenisçi Ivan Dodig: Türkiye Teniste Yükseliyor

Teniste çiftlerde dünya 4.’sü Bosna Hersek’ten 35 yaşındaki Ivan Dodig, “Türkiye teniste yükselmeye devam ediyor. Başarılarını duyuyoruz. Özellikle Antalya bölgesinde tenise yatırım yapan çok güzel oteller var. Türkiye’nin.”

Bosna Hersekli tenisçi Ivan Dodig, Wimbledon Tenis Turnuvası’nın ardından kamp yapmak için Antalya’ya geldi. Serik’in turizm merkezi Belek’te bir otelde tatil yapan ve günlük antrenmanlarına da devam eden Ivan Dodig, kaldığı otelde konuklara klinik tenis eğitimi verdi. Dodig’in 22 Temmuz’da Hamburg’da düzenlenecek Tenis Turnuvası’na katılmak için Antalya’dan ayrılacağı öğrenildi.

‘Türkiye’yi Merak Eden, Görmek İsteyen Çok Kişi Var’ Ivan Dodig, “Türkiye teniste yükselmeye devam ediyor. Başarılarını duyuyoruz. Özellikle Antalya bölgesinde tenise yatırım yapan çok güzel oteller var. Profesyonel tenisçilerin gelmesiyle birlikte Türkiye teniste çok farklı noktalara geldi.Antalya ile ilgili bir çok arkadaşım sosyal medya hesaplarıma ‘neredesin’ yazıları atıyor.Ben Türkiye’deyim diyorum.Bunu yapan çok kişi var. Türkiye’yi merak ediyor ve görmek istiyor.Umarım en kısa zamanda gelip Türkiye’yi görürler.Türkçe İlhan Marsel’i tenisten tanıyorum.Güzel tenisçi.”

Açıklamanın ardından Ivan Dodig bir gösteri maçı yaptı. 7 kez Grand Slam, 4 kez Rolland Garros, 1 kez Wimbledon ve 2 kez Avustralya Açık, olimpiyat gümüş madalyası ve Davis Kupası sahibi Ivan Dodig, teklerde dünya 29, çiftlerde dünya 4 numarası oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu